Partnereink

Esküvőt terveztek?

Kapcsolat-felvétel

Kérd ajánlatunkat e-mailben, vagy a telefonos elérhetőségeinken, dátum és helyszín megjelöléssel. Kérjük, írd meg, mely munkánk tetszett a legjobban. Leveledre 48 órán belül megküldjük a bemutatkozó kiadványunk, mely a csomagárakat is tartalmazza. 

Foglalj le

Egy kötetlen beszélgetés alkalmával bemutatkozunk egymásnak és az elképzeléseiteket megbeszéljük. Amennyiben az árajánlatunkat elfogadtátok, a szerződéskötés következik. A szerződés 15-20% foglaló befizetésével válik megkötötté, és ekkor lesz az időpont is berögzítve a számotokra.

Konzultáció

Az online kapcsolattartás mellett lehetőséget biztosítunk a személyes konzultációkra is. Ekkor tudjuk egyeztetni a programot, és amennyire lehet, megismerjük egymást. Az előrelátóbb párokkal, a film zenéit is kiválasztjuk, melynek a forgatás napján akár szerepe is lehet. Nagyszerű lehetőség az ismerkedésre az esküvő napján levetíthető Love Story film is. A  Love Story-t, képesek vagyunk, akár háborús filmként, autósmoziként, a szomszédok teleregény stílusában, vagy egy Stephen King sorozat trailereként is ábrázolni!