Szükségünk van a filmre?


Egy film elkészítésekor a közönség meghatározása és az azok számára való filmkészítés a legalapvetőbb feladat, mellyel minden munkánkat kezdeni érdemes. Ezen filozófiája mentén készítjük a fotóinkat is.


Szerencsére nincs nehéz dolgunk a lagzikkal kapcsolatban. Az esküvőket megörökít filmeknek őáltalában két féle nézje van.ő


Aki részt vett az eseményeken (ifjú pár, örömszülk, nőásznép)

Aki nem tudott veletek tartani a nagy napon, de fontos számotokra (távoli rokonok, beteg nagyszülők, barátok, gyermekeitek)


Természetesen Ti az els csoport tagjai vagytok. Veletek tőörténik a legtöbb dolog a lagziban, rólatok szól minden. Remélhetőleg egy csodás és életre szóló nap lesz, ugyanakkor ezt csak a Ti saját szemszögetekbl őélitek meg. Rengeteg apróságról, reakciókról, hangulatról maradtok le azzal, hogy pl. részese vagytok egy templomi szertartásnak, de gyakorlatilag mindenkinek háttal állva.  Ezért számotokra és a többi résztvevő számára is úgy készítjük el a munkáinkat, hogy az a lehet legszőéleskörbben mutassa be a kűörülöttetek zajló eseményeket, úgy ahogy ott nem láthattátok. Ezzel segítünk, hogy újra átélhessétek az egészet, és új számotokra fel sem tűn rőészleteket vegyetek észre.

Klasszikus példa, amikor az ember jegyet vált egy Forma 1-es futamra, majd életre szóló emlékekkel megy haza, de fogalma sincs mi történt valójában.


A másik nézi csoport tőáborát azok alkotják akik nem lehettek ott az eseményeken, ők a küls nőézk. Szőámukra segíteni kell térben és idben elhelyezni az esemőényeket, bemutatni az általatok megálmodott látványt és környezetet, az atmoszférát, hagyni kell, hogy kicsit betekinthessen a kulisszák mögé is.


Hogy szükségetek van -e a lagzitokról bármilyen filmre?

Ezt nektek kell eldöntenetek, bele fér -e a sok kiadás mellett még a filmes stáb költsége is, ugyanakkor életre szóló emlékek kerülnek ilyenkor rögzítésre. Két család egyesülése, közös utatok első mérföldköve, a riportjainkban megszólaló szülk, nagyszőülk szemőélyes üzenetei, mind-mind megismételhetetlen dolog.  


A 2018-as filmjeink fcőíme válasz a kérdésre, melyet az átadott díszdobozok is büszkén viselnek: Emlékek Örökre


Referencia munkáink elérhetőek a youtube csatornánkon itt.